jueves, 29 de enero de 2015

Extensions de documets de texts.

Documents de texts

  • Moto.docx o doc (Word) Format i extensió d'arxiu de documents, propietat de Microsoft per a la seva paquet Office. Aquest format és creat per l'aplicació Microsoft Word des de la seva versió 2007.
  • Moto.txt (No te format: negreta,bloc de notas,  manyuscula ...etc).L'extensió .txt és un document sense format, és simplement text. En general, qualsevol editor de text permet editar un arxiu .txt.
  • Moto.pdf (Adobe reader). Aquest format va sortir per primera vegada a principis dels 90, exclusivament per Acrobat Reader. Després es va començar a distribuir de forma gratuïta. A poc a poc el format es va convertir en estàndard de facto per a aquest tipus de documents. Actualment existeixen múltiples programes que suporten PDF com ser Ghostscript, iText, OpenOffice.org, pdfTeX, Xpdf, Foxit, etc.
  • Moto.odt (Oppen Office).Odt és un format d'arxiu de documents OpenDocument. És un estàndard obert per a documents electrònics, especial per a documents d'editors de text. Té similar funció que els .doc o .docx de Microsoft Word.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.